Over ons

Na 11 jaar met veel plezier gewerkt te hebben in Castricum, Uitgeest en recentelijk in Krommenie, was de tijd rijp om een nieuwe uitdaging aan te gaan. In Heiloo is deze uitdaging verwezenlijkt op een toplocatie dichtbij het station van Heiloo. De nieuwste Mekan met aangepaste nieuwe logo gaat verder in Heiloo en Uitgeest. Castricum is verkocht en zal met eigen kracht en beleid worden voortgezet door de oud vennoot. Er is verder geen samenwerking meer.

De smaak van de Mekan is om te smullen. De jongeren wisten het al, via hen de ouders en nu de grootouders die ons weten te vinden. Naast het gebruikelijke kalfs- en kipdoner is ook lamsshoarma verkrijgbaar in combinatie met onze lekkere knoflooksaus, sambal en uiensaus naar eigen smaak en wensen.

Er is verder een breed scala aan schotels met verschillende soorten vlees, voor één, maar ook voor meerdere personen, rijkelijk gevuld met Turks rijst, patat, vleessoorten, salade, sausjes, brood, baklava, sausjes en frisdrank.

Voor scholieren en de jeugd is er de zogenaamde combi-deal in combinatie met frisdrank zeer populair, maar de kapsalon, mini of groot wordt ook gretig afgenomen.

Via onze site en telefoonnummer kunt u eten bestellen, om af te halen, in Heiloo en Uitgeest, maar kunt u ook ervoor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen (alleen in Uitgeest). Via de site kunt u bestellen en aangeven, hoe laat u komt ophalen. Het afhalen, wordt beloond met een stempel systeem. Bij besteding van minimaal 10 Euro in de winkel, door de weeks krijgt u een stempel op uw kaart. Bij een volle kaart heeft u recht op een Döner Schotel om af te halen.

Ons vriendelijke personeel helpt u graag bij uw bestelling en zorgt ervoor dat alles goed ingepakt wordt meegegeven.

Al deze inspanningen geven positieve energie voor ons, maar zien ook dat de klanten deze bejegening waarderen.

Mensencontact, vriendelijkheid, eerlijkheid, hard werken en open staan voor kritiek en vernieuwing zijn de sleutelwoorden voor ons succes.

We hebben het doel om onze klanten van dienst te zijn. Niet het geld, maar het vertrouwen is voor ons het allerbelangrijkst.

Mekan, is het warme huis in de regio.

Mekan, the place you want to be!

personeel
img_9759